• Nederlands
  • English

Uitgebreid zoeken

Vernieuwde drukbanken AUTOMAX PRO

AUTOMAX PRO is CONTROLS nieuwe compacte Compact-Line drukbanken van topklasse en de eerste keuze voor automatische standaard beproevingstesten. De nieuwe geavanceerde connectietechnologieën waarmee u alle testgegevens online kunt beheren, automatisch zonder risico op verlies is een belangrijke ontwikkeling. Met een geheel nieuwe specificatie is het een grote verandering ten opzichte van zijn voorgangers.automax pro

Enorme boost in efficiëntie en foutafhandeling
LinK-LAB - Geïntegreerde teststationoplossing voor naadloze verbinding en gegevensinvoer van vele aanvullende apparaten voor dimensionale metingen, gewicht, streepjescode, enz.

Volautomatisch - tijdbesparend
Volledige testcyclusautomatisering maximaliseert de productiviteit en zorgt ervoor dat proeven nauwkeurig worden uitgevoerd volgens vooraf ingestelde methoden, waardoor operatorvariabelen worden uitgesloten.

Voldoet aan normen
Hardware en firmware voldoen volledig aan alle belangrijke internationale testnormen voor beton, inclusief ASTM C39 en EN 12390-3.

Intuïtieve, snelle- en eenvoudige bediening
Het geïntegreerde besturingssysteem heeft een intuïtief grafisch 7-inch kleurendisplay, dat werkt als een tablet of smartphone, en maakt AUTOMAX PRO snel en eenvoudig te bedienen.

Baanbrekende webservices
WEBCARE Hulp op afstand maakt verbinding met uw testsysteem mogelijk voor technische ondersteuning op afstand, terwijl de cloudgebaseerde i-LAB-services uw gegevens kunnen delen met geautoriseerde derde partijen, inclusief het in realtime bekijken van de test

Zeer nauwkeurig en energiebesparend
Onze DC-motortechnologie levert stil en efficiënt supernauwkeurige belastingcontrole bij zowel lage snelheden als lage belastingen.

Meertalige functionaliteit
Het systeem is beschikbaar in meerdere talen en is volledig compatibel met niet-Latijnse tekens voor Chinees, Cyrillisch (en meer).

Video:

Meer Info:

Interesse ? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag !
Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)182-303160 of stuur een mailtje aan info@abmbv.nl