• Nederlands
  • English

Uitgebreid zoeken

Foto optische partikelanalyse apparaten Haver & Boecker CPA

Het HAVER CPA meetproces wordt gebruikt voor dynamische fotoanalyse van korrelgroottes en korrelvormen van droge en niet agglomererende deeltjes van bulkmaterialen. Indien uitgerust met de juiste HAVER randapparatuur, kan dit proces worden gebruikt als laboratorium, technisch centrum of online versie op verschillende gebieden: grind, zand, cokes, koelen, plastic korrels, houtsnippers, chemische en farmaceutische producten, kunstmeststoffen, voedingsmiddelen en veel meer.

HAVER CPA 2-1 voor deeltjesgroottes vanaf 20 micron

De HAVER CPA 2-1 is een laboratoriumunit voor foto-optische maat- en vormanalyse van droge en niet-agglomerende deeljtes van fijn monstermateriaal en daarom bij uitstek geschikt voor het bewaken van uw productkwaliteit. Het is een basismodel met de beste prijs-prestatieverhouding. De HAVER CPA 2-1 kan worden bediend met een computer of notebook met de huidige Windows besturing.

haver cpa

HAVER CPA meetprincipe

Alle HAVER CPA (Computerized Particle Analysis) meetinstrumenten maken gebruik van digitale beeldverwerkingstechnologie voor de dynamische beeldanalyse van deeltjes. Het materiaalmonster wordt optimaal gedoseerd door een vibrerende trilgoot waarvan de amplitude automatisch wordt geregeld. In het meetkanaal vallen de deeltjes tussen een LED-lichtbron en een digitale line-scan camera en worden tijdens hun vrije val gescand met behulp van de backlight-techniek. Het scanbereik van de lijnscancamera is groter dan de meetkanaalbreedte, zodat geen gedeeltelijk gescande of volledig onopgemerkte deeltjes aan de randen de resultaten vervalsen.

HAVER CPA functional principle

Onbeperkt aantal afbeeldingen

De onbewerkte data die uit de camera komen, vormen geen enkel beeld met een bepaalde frequentie (fps), maar genereren een onbeperkt continu beeld. Zo zijn technologiegerelateerde afsnijdingen of dubbel gemeten deeltjes uitgesloten. In tegenstelling tot andere methoden wordt elk deeltje geregistreerd, krijgt het een ID en wordt het opgeslagen met alle gemeten waarden.

Extract from the particle list

HAVER REAL TIME

Door de gebruikte technologie├źn en de directe communicatie tussen de CPA hardware en software is realtime evaluatie mogelijk met HAVER REAL TIME. Dit omvat niet alleen een live videoweergave en de realtime grootteverdeling, maar ook alle vormverdelingen kunnen direct en gelijktijdig worden verantwoord.

Presentation HAVER REAL TIME

Hoogste precisie deeltjesdetectie

De high-tech componenten en de hoge resolutie die over het gehele meetbereik wordt gebruikt, zorgen voor de hoogste precisie deeltjesdetectie. Dit leidt ertoe dat alle deeltjes binnen het meetbereik worden geregistreerd en in de hoogste kwaliteit en met alle details beschikbaar zijn. Ook de kleinste steekproefomvang kan worden gemeten en reproduceerbare resultaten opleveren.

Highly precise particle size detection

HAVER CpaServ

De HAVER CpaServ software is de kunstmatige intelligentie achter de CPA-instrumenten en zorgt voor een gemakkelijke toegankelijkheid via het gebruikersoppervlak. Met behulp van de software kunnen afzonderlijke meetbewerkingen worden gedefinieerd en later door de software worden gecontroleerd en automatisch worden uitgevoerd. Alle HAVER REAL TIME-analysegegevens worden in realtime verwerkt en worden beschikbaar gesteld in verschillende analyses en grafische afbeeldingen.

HAVER CpaServ Software

Technical specificaties:

Meetbereik : 0.020 - 30 mm
Voltage : 230V/50Hz.
Scanbreedte : 55 mm
Camera : CCD-line camera
Lichtbron : LED
Beschermingsklasse : IP 54
Interfaces : BUS-Ext., GigE Vision, USB
Horizontale resolutie : 2927 pixels
Pixel frequentie : 100 MHz
Afmetingen (LxBxH) : 800x200x355 mm.
Gewicht : ca. 16 kg

Video HAVER CPA technologie:

Meer informatie:

Klik HIER om de product datasheet te downloaden.

Interesse ? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag !
Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)182-303160 of stuur een mailtje aan info@abmbv.nl.