• Nederlands
  • English

Uitgebreid zoeken

Foto optische partikelanalyse apparaten Haver & Boecker CPA

Het HAVER CPA meetproces wordt gebruikt voor dynamische fotoanalyse van korrelgroottes en korrelvormen van droge en niet agglomererende deeltjes van bulkmaterialen. Indien uitgerust met de juiste HAVER randapparatuur, kan dit proces worden gebruikt als laboratorium, technisch centrum of online versie op verschillende gebieden: grind, zand, cokes, koelen, plastic korrels, houtsnippers, chemische en farmaceutische producten, kunstmeststoffen, voedingsmiddelen en veel meer.

Alle HAVER CPA laboratoriumunits zijn uitgerust met HAVER CPA software die onder de meeste versies van Windows draait. De software kenmerkt zich met zijn gemakkelijke installatie, gebruiksvriendelijke menugestuurde toepassing en duidelijke weergave van de resultaten. Dankzij de HAVER lijnscan-camera technologie kunnen HAVER CPA laboratorumunits ook worden gebruikt als partikelteller.

HAVER CPA 2-1haver cpa 2-1 duo

De Haver CPA 2-1 is geschikt voor het analyseren van korrelgroottes en korrelvormen van fijn monstermateriaal van 0,020 mm tot 0,030 mm. met behulp van een GigE-camera. De HAVER CPA 2-1 kan ook worden bediend met een notebook, die een hoge mate van mobiliteit en flexibiliteit biedt. Met behulp van de hierboven beschreven technologie├źn vormt de HAVER CPA 2-1 een economisch basismodel voor de laboratoriumomgeving. Eenvoudig in gebruik, en is een alternatief voor analyse van de deeltjesgrootte door een conventionele zeefanalyse met controlezeven.

HAVER CPA 2-1 HR

De HAVER CPA 2-1 HR (hoge resolutie) is ontworpen voor de analyse van materiaal met een partikelgrootte van 0,010 mm. Het verschilt van de HAVER CPA 2-1 in de fijnere resolutie. In combinatie met het HAVER dispersiesysteem, dat is gebaseerd op de nieuwste ultrasoon technologie, kan ook agglomeratiemateriaal gelijkmatig worden getransporteerd.

Alle apparaten en de software zijn voorbereid voor online verbinding met een PLC-systeem. Met standaardinterfaces kunnen ze worden opgenomen in het lopende productieproces.
haver cpa 2-1 applications

Technische specificaties:haver cpa 2-1 camera


HAVER CPA 2-1 HR      HAVER CPA 2-1
Meetbereik                  :  0,010-4 mm 0,020-30 mm
Scanbreedte                :  18 mm 55 mm
Capaciteit trechter       :  0,35 l 1,5 l
Lichtbron                    :  LED LED
Afmetingen ca. (lxbxh) :  730x260x360 mm 800x200x350 mm
Gewicht ca.                 :  17 Kg 16 Kg
Voltage                       :  230 of 115V 230 of 115V
Interfaces                    : BUS-Ext., GigE, USB BUS-Ext., GigE, USB
Horizontale resolutie     :  2048 pixels 2927 pixels
Pixel frequentie            : 60 MHz 100 MHz
     

Video HAVER CPA technologie: